אתה סכנה לחברה

  • כמה זמן יש לי להפקדת הרישיון
    עפר שפירא | 28/02/2010 21:36

    שלום,קיבלתי היום הודעה על פסילה מהחזקת רישיון עקב צבירת 36 נקודות.מצד אחד כתוב בהודעה במובלט: "עליך להפקיד את רשיונך מיד עם קבלת הודעה זו במשרד הרישוי באזור מגורך"מאידך כתוב: "נהג... רשאי לפנות  בכתב לרשות הרישוי בתוך 30 ימים מיום המצאת ההודעה"כמובן שכתוב: "מרוץ מניין הפסילה, יחל מיום הפקדת הרישיון במשרד הרישוי"האם זה אומר שיש לי 30 יום להפקיד את הרישיון ורק אז תתחיל הפסילה ?במידה ואני נוסע מחר (ההודעה הודפסה ב 22.2 והגיעה אלי היום) ברכב - אני נוהג בשלילה ? (בכל זאת צריך לתת זמן סביר לערער ו/או להפקיד את הרישיון ו 30 יום נראה לי הוגן)אשמח לתשובה מהירה

    • אתה סכנה לחברה
      בהלם.... | 01/03/2010 05:42

      צברת נקודות על עבירות תנועה. אתה מתפלפל עכשיו במקום להפקיד את הרישיון ולעשות חושבים על הזלזול שלך בחוק ובחיי אנשים.