חסרים פרטים

  • נחל אלכסנדר
    דרור | 22/02/2010 22:36

    לפני כחודש טיילתי במכוניתי ביום שבת, הגעתי לשמורת נחל אלכסנדר בשעה 12:00,המקום היה הומה מאדם וצפוף לא היה מקום חניה אחד מכוניות חצו קן הפרדה לבן וחנו כנגד כיוון התנועה,לאחר מספר סיבובים הבנתי שאין לי ברירה אלה גם לחצות את בקו ההפרדה הלבן לחנות בשול הדרך כנגד כיוון התנועה. בשעה 17:00 חזרתי המקום היה ריק ממכוניות ומולי עמדה ניידת, האם ההסבר שהמקום היה הומה מאדם ולפי כך הכביש הפך למעיין "מדרחוב" יכול לשנות משהוא, דרף אגב הבנתי שבכל שבת אותה ניידת ממתינה לקרבן הבא,כאילו קופה קלה.

    • חסרים פרטים
      עו"ד יאיר מושיוב | 23/02/2010 00:29

      מה זאת אומרת "מולי עמדה ניידת"? האם היא ארבה למכוניות? האם קיבלת דו"ח? האם פנו אליך או עצרו אותך? "הסבר" למה??? גם אם ניידת מתמקמת במקום "אטרקטיבי" ללכידת נהגים עבריינים, אין זו נקודה לרעת המשטרה. ההיפך- אמנם זו "מכונת כסף" או דו"חות מחד, אך גם דרך להעביר מסר מרתיע ליתר הנהגים. ולעניין חוקיות חציית קו לבן רצוף- החוק ברור וידוע באשר לאיסור המוחלט לעבור קו לבן. יחד עם זאת, מובן שכמו בכל מקרה, נסיבות מיוחדות עשויות לזכות אותך מעבירה זו, אולם יהא עליך לשכנע הן את השוטר שמולך והן את ביהמ"ש לתעבורה לאחר מכן. אם אכן קיבלת דו"ח על חציית קו הפרדה רצוף, לאור נסיבות המקרה שלך אמליץ לך בחום לפנות לעו"ד למען ייאבק בהתאם לבקיאותו וידיעותיו בתחום.