מדוע ביקשת להישפט ,מה טענתך?

  • סטייה מנתיב נסיעתך
    יואב | 21/02/2010 21:07

    שלום לכולם, אני מוזמן למשפט (לבקשתי), אבל עכשיו אני חושש הסיפור הוא כזה: נסעתי בכביש בעל שני נתיבים, אחד ישר בלבד והשני ישר ושמאלה, נסעתי עד 20 מטר מהצומת (בנתיב הישר בלבד) ואז ביקשתי להיכנס לנתיב הישר+שמאלה, נתנו לי אבל בגלל שהיה פקק גרמתי לרכבים בנתיב נסיעתי לעצור למספר שניות, שוטר עצר אותי לאחר הפנייה שמאלה. השוטר נתן לי דו"ח על 250 ש"ח ועיכב אותי 20 דקות בזמן שהוא כותב את הדו"ח כאשר באותו זמן שנינו גרמנו להפרעה בתנועה, השוטר הגיש לי את הדו"ח אבל הדו"ח כבר היה חתום על ידו ולא ממש ברור. יש לי סיכוי במשפט? מה לקחת למשפט?

    • מדוע ביקשת להישפט ,מה טענתך?  לת
      מיקו | 21/02/2010 21:45

      • שלא עברתי על החוק  לת
        יואב | 21/02/2010 21:47

        • תהיות...
          יעקבי | 22/02/2010 13:59

          א. האם הצומת מרומזר? ב. האם היה עומס רגעי או מתמשך בנתיב השמאלי? ג. ממי בדיוק ביקשת להיכנס לנתיב השמאלי? ד. האם אכפת עצמך שמאלה ונדחקת לקדמת התור? יש כאן אלמנט של קיפח זכות! ה. האם הואשמת בהפרעה לתנועה? ו. האם היה פקק לכיוון שמאלה בלבד או גם בכיוון ישר? ז. כמה רכבים לערך היו אחריך (2 או שמא 20)? ח. מדוע בקשת לפנות שמאלה? טעית בדרך או שמא רצית להרוויח מכך? ט. האם אתה מכיר את הצומת או שמא זו פעם ראשונה שאתה חולף בו? י. תחשוב בכנות עם עצמך ותחליט אם פעלת נכונה?

          • דוח
            |עו"ד נ.חקלאי | 23/02/2010 18:15

            כפי שכבר השיבו לך תלוי בנסיבות. בעיקר תלוי איזו עבירה יחסו לך. נסה לבקש תוך 30 יום ביטול הדוח - אם עברך נקי בשנים האחרונות.