עוד פרטים

  • דו"ח חניה לקטין ללא רשיון נהיגה
    בן | 21/02/2010 19:48

    אימי רשמה את רכבה על שמי ללא ידיעתי בשנת 2000 הרכב קיבל דו"ח חניה מעיריית רמת גן ע"ס 70 ש"ח בזמן ביצוע העברה הייתי קטין וללא רשיון נהיגה כיום דורשים ממני 800 ש"ח מה החוק אומר לגבי מקרה זה והאם יש תקדימים משפטיים? אימי ברחה מהארץ בהשאירה חובות

    • עוד פרטים
      |עו"ד נ.חקלאי | 23/02/2010 18:13

      בן כמה היית בעת קבלת הדוח? בדוק בעיריה מתי שלחו ולאן שלחו לך התראות על הדוח.

      • פרטים נוספים
        בן | 24/02/2010 10:44

        הייתי בן 16 בעת קבלת הדו"ח תודה על תגובתך בקשר לעירייה אני יברר, לאן שלחו ומתי

        • משלוח בעירייה
          בן | 24/02/2010 11:37

          לאחר בירור בעירייה הם תוענים כי נשלח דואר רשום במרץ 2001 כאשר העבירה בוצעה באוקטובר 2000 הדואר נשלח לכתובת ישנה. ומאז נשלחו מספר דברי דואר לא רשומים לפי הבנתי התיישנות של חטא הוא שלוש שנים ומשלוח הדואר רשום היה לפני תשע שנים (האם זה נכון)