כן

  • אילו פרטים ניתן לדרוש לגבי דוח מהירות
    עופר | 18/02/2010 17:40

    קיבלתי דוח מהירות על 72 קמ"ש באזור שמותר 50 (על פי המצויין בדוח. קשה לי להאמין שחרגתי בצורה כזו באזור מיושב וברצוני לדרוש מהמשטרה להציג את כל הפרטים שמוכיחים שהמצלמה היתה תקינה, תמונה שתעיד שלא היה רכב צמוד. ברצוני לשאול אם ניתן לקבל פרטים נוספים מעבר לתמונה כמו כיול המצלמה, המקום ברכב שלשם כוון הרדר, מרחק הרדר בזמן המדידה ועוד פרטים שעשויים לעזור. מידע זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש

    • כן
      |עו"ד נ.חקלאי | 19/02/2010 00:05

      אם תגיש בקשה להישפט אז לאחר שיוגש נגדך הדוח בבית משפט תהיה זכאי לעיין ולצלם את כל חומר החקירה. תהיה רשאי לבקש מהתביעה שימציאו לך את כל כרטיס הטיפול במצלמה הרלוונטית ובעמוד הרלוונטי עליו מונחת המצלמה וכו וכו. תמיד שווה לבדוק אולי בתמונה בטעות מצולם רכב אחר. דברים כאלה קורים. בהצלחה

      • תודה עוד חקלאי השאלה מה ניתן לדרוש לפני בקשה להשפ
        עופר | 20/02/2010 14:08

        שאלתי הראשונה היתה לגבי דוח בסך 750 ש"ח ו 8 נק' שאני די בספק לגבי אמיתותו מה עוד שמדובר באבי שהוא נהג זהיר ולא קיבל שום דוח מהירות ב 52 שנות נהיגה. אילו פרטים ניתן לדרוש מהמשטרה לפני בקשה להשפט והאם ניתן לבקש המרה של הדוח להזהרה בעקבות הודאה?

        • כן
          |עו"ד נ.חקלאי | 20/02/2010 18:18

          אם טרם חלפו 30 יום ממועד קבלת הדוח אפשר לבקש להמירו באזהרה. המשטרה תמיר אם אין בשנים האחרונות שום הרשעה (אזהרה קודמת}. אל תכתוב שהדוח לא נכון - כי אז לא ימירו.... בהצלחה. את התמונה אפשר לבקש גם אם לא מבקשים להישפט.