עברת באדום ! מה תגיד לשופט ?

  • רמזור אדום
    יצחק | 17/02/2010 20:14

    נסעתי אחר אוטובוסולא ראיתי אדום ובשוגג חציתי באדום ! לא עברתי שום עבירה קודם שלחו בדואר קנס 1000 ש"ח ו10 נק' האם להשפט? יש סיכוי טוב להתחשבות?

    • עברת באדום ! מה תגיד לשופט ?
      גיא "אנשים באדום" | 18/02/2010 07:08

      חציית צומת באדום נחשבת לעבירה מסוכנת מאוד וכך גם העונש עליה ואף אין אפשרות להמרה לאזהרה לפי נהלי המשטרה. מה הקשר לכך שנסעת אחרי אוטובוס ? מזלך שהמקרה לא הסתיים בפגיעה כלשהי ..... לדעתי אין מה ללכת למשפט כי אין לך "קייס" מה גם שאם השופט לא יקבל את דבריך הוא עלול להחמיר את העונש (מה שקורה בדרך כלל). נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • שווה לנסות לבקש לבטל הדוח
      |עו"ד נ.חקלאי | 18/02/2010 07:58

      הגם שעל פי הנהלים לא ממירים דוח כזה באזהרה - אם עברך נקי הרבה שנים יש סיכוי שכן ימירו. אין מה להפסיד בלהגיש בקשה להמרה באזהרה תוך 30 יום מקבלת הדוח.

      • המשך הדיון הנ"ל
        יצחק | 18/02/2010 11:52

        אני כעת ב90 יום מהדוח? איך מנסים לבקש המרה? אני ממש מודה על התשובה המהירה!!!!!

        • לבקש שימוע אצל קצין תנועה ע"י פניה אישית.
          יעקבי | 18/02/2010 14:51

          אגב, עברתך נובעת מאי שמירת מרחק לכן לא ראית את הרמזור.

          • איך עושים ולמי פונים?  לת
            יצחק | 18/02/2010 19:02

          • תודה
            יצחק | 18/02/2010 19:04

            איך עושים ולמי פונים?

            • ביטול דוח
              |עו"ד נ.חקלאי | 19/02/2010 00:19

              אם עברו כבר 30 ימים חבל על הזמן - אף אחד לא יבטל לך את הדוח. אם אתה עדיין בתחום 90 הימים אז הגש בדחיפות (מותר תוך 90 יום) בקשה להישפט. אפילו תשלח עותק בפקס כדי לא לאחר את המועד. וכשתגיע לבית המשפט עדיין תהיה לך ההזדמנות לשכנע את הביעה להתחשב בך לאור עברך הנקי. אולי יציעו לך הסדר עם עבירה קלה יותר ופחות נקודות.בהצלחה