תמרור "חדש" בן חודשיים ?

  • חייבת עת עזרתכם בניסוח בקשה לביטול דוח תנועה
    הלנה | 16/02/2010 23:58

    שלום לכולם, קיבלתי דוח על מעבר בתמרור אין כניסה, תמרור חדש שלא היה בעבר מוצב במקום. העיר היא נתיבות והמקום הוא איזור התעשייה של נתיבות. אני רגילה שאין שם תמרור זה, על כן המשכתי לנסוע ולא הבחנתי בתמרור, בהמשך הכביש עצר אותי שוטר ועוד רכבים שגם הם לא שמו לב לתמרור, ניתן לציין שהתמרור נמצא קרוב לקיר במקום שקל לפספס התמרור יחסית חדש הבנתי שהוא נמצא שם חודשיים בערך ועוד דבר כל הזמן חונים רכבים ליד התמרור שעוד יותר מקשה על ההבחנה בו. השוטר שעצר אותי ואת שאר הרכבים רשם לכולם דוח הזהרה,לי הוא נתן דוח כיוון שאני בת 23 עם וותק רישון של 4 שנים כשהדרישה היא ל5 בשביל הזהרה, ולמרות שאין לי עבר של דוחות. הוא רשם לי דוח, קנס של 500 שקל ו6 נקודודות!! לכן אני רוצה לבקש ביטול אבל קראתי בהוראות לערעור שצריך הוכחות, צילמתי את המקום אבל לא מופיע באף מקום שם הרחוב כדי שידעו שזה אכן הרחוב, בנוסף אני לא יודעת איזה פרטים לציין במכתב ואיזה לא. האם העובדה שרכבים אחרים ממשיכים לחצות את התמרור. יכול לשחק לטובתי ? והעובדה שאני נהגת שומרת חוק ללא הרשאות קודמות. אודה על עזרתכם ויעוץ האם בכלל יש לי סיכוי לביטול הדוח.. המון תודות, הלנה.

    • תמרור "חדש" בן חודשיים ?
      גיא "אנשים באדום" | 17/02/2010 06:44

      הלנה, אני מבין את מצבך על כך שקיבלת דוח אבל הנסיבות הן לא כל כך לטובתך. ראשית אם התמרור עומד במקום כבר חודשיים (ואפילו חודש) לדעתי זה כבר לא "חדש". מה גם שהשוטר התחשב בדעתך ונתן רק דוחות אזהרה, אלא שאת לא זכאית לכך עקב היותך בעלת ותק של רשיון נמוך מהנדרש למתן אזהרה. האם באמת רכבים מסתירים את התמרור ? התמרור בגובה 2 מ' ........ האם משאיות חונות שם ? את יכולה לכתוב בקשה להמרת הדוח לאזהרה אולי המשטרה תתחשב בך. קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה חמש שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בשנתיים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת. את הבקשה יש לשלוח לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע לפי הרשום בגב הדו"ח. אם לא התקבלה תשובה תוך 90 יש לשלם את הדו"ח. בהצלחה ! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com