חניית נכה היא לנכה בלבד !

  • עצירה בחניית נכים ללא תג נכה
    טליד | 13/02/2010 21:38

    בשבת בבוקר עצרתי בחניית נכים בתוך העיר לא דיממתי מנוע ולא יצאתי מהרכב- אמא שלי קפצה לדקה לכספומט שוטרת עצרה אותי וקיבלתי אזהרה האם יש חוק/תקנה שאסור עצירה ( לא חניה) במקום של נכים ללא תג נכה?

    • חניית נכה היא לנכה בלבד !
      גיא "אנשים באדום" | 13/02/2010 22:54

      למה לעצור (ולו לרגע) בחניית נכה ? ? ? למה אין מקום אחר ? רק שם ? גם אם ישבת באוטו שהיה מונע זה לא פוטר אותך מדוח אם בוצעה עבירה. הקנס על חניית נכה הוא על סך 500 שח ! לתשומת ליבך ! אין אפשרות לרשום אזהרה (כך המשטרה החליטה עקב חומרת העבירה) על חניית נכה , אז או שהמשטרה תבטל את האזהרה ותמיר אותה לדוח (או שתקבל את ההחלטה של השוטרת) או שקיבלת אזהרה על עבירה אחרת. תחשבי על נכה שעבר במקום ווראה שהחניה "שלו" תפוסה ........ מה הוא אמור לעשות ? לחשוב שאמא שלך בכספומט ................ נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com