חנית נכה 24 שעות 7 ימים השבוע אלא אם כן

  • דוח חנייה,
    איל | 06/02/2010 16:02

    שלום, האם חניית נכה מוגדרת ככזו במשך כל שעות היום והלילה?או שיש לה תפוגה בשעה מסוימת?ובנוסף,האם חנייה בשעה שמונה ועשרה בערב ,במקום שהתמרור בו מראה-חניה בתשלום עד השעה שבע בערב,חניית נכה כמו שאמרתי,מצדיקה דוח בסך 500 ש''ח? תודה,

    • חנית נכה 24 שעות 7 ימים השבוע אלא אם כן
      מיקו | 06/02/2010 19:21

      צמוד לתמרור שלט ,שמורה על שעות וימים מסוימים ,ובקשר לקנס רק לידיעה, שהתחילה חקיקה בכנסת להעלאת הקנס ל5000 ( חמשת אלפים ) ש"ח . אז צריך להבין את חומרת העבירה ,,,,,

    • האם מותר לחנות בחנייה הפרטית שלך ?
      גיא "אנשים באדום" | 06/02/2010 20:11

      אם יש שלט שמורה שהחנייה תקפים בזמנים מסויימים, מן הסתם אסור לחנות שם בזמנים אלה. למה שהחניה תהיה מותרת בשעות מסויימות לאנשים לא נכים ? ? ? איך אתה מסוגל לחשוב להחנות את רכבך בחניית נכה ????? אתה מבין את המשמעות ? אתה לא חושב שזה שיא החוצפה הבושה והזלזול ? היית מוכן שמישהו יחנה בחניית הנכה שלך (אם חלילה היית נכה) ? ? ? חבל שהקנס על עבירה חמורה זו (ובכלל על עבירות התנועה) הוא כה נמוך. שלם את הקנס, תפנים את המסר והייתי מציע לשמור את הסיפור לעצמך מפאת הבושה! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • חניית נכים
      עו"ד יאיר מושיוב | 07/02/2010 09:17

      אייל היקר, "מצדיק" או "לא מצדיק" זו שאלה לא רלוונטית לעניינך. מה שכן רלוונטי, הוא שבמידה ואתה בטוח שהחניה המדוברת הייתה תחומה בשעות, כלומר- אסורה לרכב שאינו בבעלות נכה עד לשעה 19:00, ואין כל הגבלות אחרות, אזי אתה רשאי להעמיד את רכבך בקטע המדובר לאחר אותה שעה. במידה וקיבלת דו"ח כשעה ו-10 דק' לאחר מכן, עומדות לזכותך כל הזכויות לדרוש מהעירייה הרלוונטית לבטל את הדו"ח לאלתר.

    • תודה.  לת
      איל. | 08/02/2010 21:53