לא הצעתי לשלוח אותך לכלא, אז אל תכניס מילים בפי

  • התייעצות חוזרת והערה לאדון באדום
    אבי | 14/01/2010 20:04

    שאלתי הקודמת הייתה לגבי דו"ח שקיבלתי כהולך רגל. להזכיר אני לא מחזיק ברישיון. פניתי למשטרה בבקשה לבטל את הדו"ח וקיבלתי תשובה. בזמן ששאלתי התשובה לא הייתה בידי אבל כעת אני רואה אותה. כתוב בה ש- "התובע דן בבקשתך והחליט שלא לבטל את הודעת תשלום הקנס....מאחר שלא התקיימו עילות הביטול המפורטות בחוק. אין בסמכותנו לדון בעברה זו, ע"פי מדיניות אגף התנועה" האם לאור תשובה זו עדיין יש טעם בפנייה בבקשה לשקול שנית, למי אני צריך לפנות ומה לומר בדיוק, אני אשמח לעזרה. ---------------------------------------------------- לאדון הנחמד באדום, תקשיב - הייתי מציע שלא תקח את התפקיד של האיש העומד בשער העיר ומתריע... אני לא עבריין ולא אחראי לשום תאונות. אין לך מושג על המתאר של העבירה שביצעתי. חוץ מזה שאין לך מושג, לשמחתי, גם לא כתבת את החוק. החוק מאפשר לאדם, שלא בצע עבירה מעולם, ללמוד מהטעות שלו. אני מבין שמבחינתך היו צריכים להכניס אותי לבית סוהר, אבל, שוב לשמחתי, דעתך לא משנה. זאת ועוד, נימוקי המשטרה לא קשורים לכך ולכן אתה מוזמן לתת את חוות דעתך לעצם העניין ולא להודעות סרק. אם כל כך חשוב לך ענייני תאונות הדרכים הייתי מציע שתקום מכסא המחשב בו נעים וקל לתת עצות חסרות ערך ותצא לכבישים. תודה.

    • לא הצעתי לשלוח אותך לכלא, אז אל תכניס מילים בפי
      גיא "אנשים באדום" | 15/01/2010 21:16

      אחד הקריטריונים להמרת דוח לאזהרה, הוא ותק של הרשיון של 5 שנים לפחות. לך אין רשיון כך שאינך עומד בקריטריונים, לכן אינך זכאי להמרת הדוח. יתכן בהחלט שיש כאן אפליה בלתי צודקת ויש להפנות את תשומת לב המשטרה. יחד עם זאת, לא ציינתי בהודעתי הקודמת מה דעתי על העונש הראוי כנגד עבירה זו, אלא הבעתי דעתי בנושא תאונות הדרכים והמודעות לנושא בקרב הציבור. אני מודה לך שהצעת לי לקום מהכסא - אני מתנדב במשטרה מידי שבוע! באכיפת חוקי התנועה כנגד נהגים מסוכנים העוקפים את החוק ומהווים סכנה לשאר המשתמשים בדרך. כמו כן אני פעיל בעמותה העוסקת בפעילות להגברת המודעות לסכנות בכביש ולצמצום האסונות בדרכים. החודש התחלתי להרצות בפני תלמידי בית ספר יסודי לגבי כללים בסיסיים בנושא - לאיזה כיוון לרדת מהרכב, חשיבות חגירת חגורה, דיבור בנייד, משמעות של תאונה וכד'. עתה לאחר דברים אלה האם אתה מאשר לי להיות "המתריע בשער" ? לך באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com