פסילת רישוי

  • 36 נקודות - חשש לפסילה
    חלי | 14/01/2010 19:29

    ברוב עוונותיי צברתי 36 נקודות ( דיבור בטלפון, אי חגירת חגורת בטיחות וכו' ). קיבלתי מכתב לביתי מרשות הרישוי לפיו אני נדרשת להביע את טענותיי לעניין זה תוך 30 יום. אני חייבת את הרכב לצורך עבודתי. האם אני צפוייה לפסילה ואני מנועה מלפעול ? מהן דרכי הפעולה האפשרויות למניעת רוע הגזירה ?

    • פסילת רישוי
      |עו"ד א.שור | 15/01/2010 00:38

      את צפויה לפסילת רשיון נהיגה למשך 3 חודשים וכן תדרשי לעבור מבחן עיוני לצורך קבלת הרשיון. באפשרותך לפנות לרשות הרישוי ולבקש שימוע, בשימוע תטעני את כל טענותייך רק תקחי בחשבון שהשימוע פקטיבי ועל פי הנחיות פנימיות רק במקרי נכות או בעיות רפואיות לקרבה ראשונה ניתן להפחית את הפסילה וגם זה בחודש בלבד.

      • פיקטיבי?
        אביחי | 17/01/2010 17:25

        אם כך יש טעם להיעזר בעו"ד לשימוע? פניתי לעו"ד שרצה מעל אלף ש"ח לייצג אותי בשימוע ואמר שאולי ישיג לי חצי שנה דחייה ואולי אפילו ביטול כללי של העונש.

        • טיפול עורך דין
          |עו"ד נ.חקלאי | 18/01/2010 18:19

          מול משרד הרישוי עורך דין לא יכול לעשות הרבה. ארכה של 6 חודשים את יכולה לקבל לבד - פעם אחת. מה שכן - לפעמים - לא תמיד - עורך דין יוכל לעזור לך להפחית את הנקודות שנצברו כך שיהיו פחות מ-36 ואז לא תחוייבי בפסילה.