**

  • ביטול דוח חניה
    אהרון | 13/01/2010 13:31

    שלום רב, היום בבוקר קיבלתי דוח חניה ממשטרת התנועה על זה שחניתי על סימון של אי תנועה בתוך חניון פרטי של בניין מגורים. חסמתי רכב ובגלל זה התקשרו למשטרה,בדוח יש טעות בכתובת, חניתי ברחוב מסויים והשוטר רשם את שם הרחוב ליד ,האם יש עילה לביטול ? ואם כן כיצד עושים זאת

    • **
      אהרון | 13/01/2010 13:38

      שכחתי לציין שהרכב לא רשום על שמי , זה רכב מהעבודה ואינני רוצה שהמעסיק יגלה

      • תשובה
        אורן המקורי | 13/01/2010 15:25

        ראשית, המשטרה לא נותנת דוחות בחנייה בשטח פרטי. האם אתה בטוח שמדובר בשטח פרטי? שנית, אתה בעצם מודה בביצוע העבירה רק בכתובת אחרת. בעייתי.

        • איתן המקורי
          יואל | 13/01/2010 16:19

          כשמדובר בחניה פרטית בטבו,אז יש דוח על הסגת גבול..

        • תשובה
          אהרון | 13/01/2010 19:18

          השטח הוא מעין מגרש חניה שנמצא בין הבניינים של תושבי הרחוב לכן איני יודע אם זה שטח פרטי או לא איך אפשר לדעת בוודאות?