קשה

  • נהגתי ברכב של חברה וקיבלתי נקודות
    שרה | 12/01/2010 13:27

    נהגתי ברכב של חברה והיא קיבלה דו"ח על מהירות +8 נקודות איך אני מעבירה את הנקודות על שמי. את הקנס כבר שילמתי אבל אין סיבה שהיא תישא בתוצאות

    • קשה
      |עו"ד נ.חקלאי | 12/01/2010 18:44

      הייתם צריכות מיד עם קבלת הדוח - תוך 30 יום להגיש בקשה לביטול הדוח על שמה ולהעבירו על שמך. למעשה אם הדוח שולם רואים בה כאילו היא הודתה הורשעה וריצתה את עונשה. את יכולה לנסות להגיש בקשה לבית משפט - למעשה היא צריכה להגיש את הבקשה - להסביר את המצב לצרף גם תצהיר שלך שיסביר את כל מה שאת תיארת פה. אם מדובר בדוח ישן הסיכוי שזה יצליח קטן. אם זה דוח יחסית חדש יש יותר סיכוי אבל לא גדול. בעקרון את הדברים הללו צריך לעשות במעודים שנקבעו בחוק. אחר כך זה מאוד קשה.