אולי לא הבנת ,אבל ברור לך

  • הפקדת רשיון
    אסף | 12/01/2010 08:54

    נהגתי שיכור נשפטתי ונפסלתי לשנתיים ונתפסתי לאחר מכן נוהג בפסילה ונשפטתי אצל שופט אחר באותו בית משפט וקבלתי שנה נוספת במצטבר. האם עלי לבוא לבית המשפט ולהפקיד בתום השנתיים הראשונות שוב את הרשיון או שזה אוטומטי וממשיך את הקודם?

    • אולי לא הבנת ,אבל ברור לך
      מיקו | 12/01/2010 09:11

      שאת הרשיון אתה לא מקבל בחזרה ,ובכל מקרה תצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש,,,,

    • הפקדת רשיון נהיגה
      |עו"ד א.שור | 12/01/2010 09:45

      למרות שבית המשפט אמור לבצע המשך הפקדה אוטומטי קרו מקרים רבים שזה לא קרה, עליך לגשת כעת לביהמ"ש ולא בסוף השנתיים, מצוייד באישור הפקדה של השנתיים ולבקש שכבר כעת יעדכנו לך הפקדה בתיק השני שתחל מיד בסיום השנתיים.

    • היכן עובר הגבול?
      גיא "אנשים באדום" | 13/01/2010 07:14

      פעם אחת ניסית את מזלך לנהוג שיכור ......... שיחק לך המזל, יצאת בחיים ללא תאונה, אבל בלי רשיון. לא נורא צריך לקחת בחשבון שלכל דבר יש מחיר וסדרי עדיפויות, אתה העדפת את ההנאה הרגעית ולא חשבת קצת הלאה .......... מה היה קורה למשפחתך (איתך לא נורא) אם חלילה היית מעורב בתאונה ? ? ? חשבת על הסבל הכאב והבכי ? כל זה לא הספיק לך והחלטת להיות ""סופרמן וגיבור"" (שים לב למרכאות הכפולות) ושמת ....... אחד גדול על החוק החברה ושאר המשתמשים בכביש. מה עוד צריך לקרות בכביש שתבין את גודל האסון הנגרם עקב תאונה ? ? ? אני מניח שאתה לא מעוניין שזה יקרה לך אבל בכל זאת, עד מתי תזלזל בכל העולם? אני מקווה שכרגע אתה לא מתכנן שוב לנסות לפגוע בנו ואתה מתחיל לחשוב על מסלולי הליכה ועל תחנות האוטובוס. אני מקווה שהבנת את העניין, סלח לי שלא עניתי לשאלתך, אם הייתי השופט לא היית שואל אותה בכלל. לסיום קרא את "מכתב לאמא" : מכתב לאמא מכתב לאמא ריגש אותי עד הדמעות..אני בכיתי...מכמה שזה אמיתי ונכון לפעמים כדאי להעביר לילדים, גם הצעירים שלנו... הלכתי למסיבה- אימא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני אז לא שתיתי- אימא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה- בן" תמיד אומרת אימא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שאחרים הציעו לי, אימא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אימא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אימא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אימא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי - אימא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אימא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אימא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך- אימא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אימא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אימא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אימא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי - אימא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש - אימא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אימא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים- אימא אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם - אימא , בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אימא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אימא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אימא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אימא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אימא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אימא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אימא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אימא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת - אימא הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אימא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עלי- אימא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה - אימא, לפני שאעצום את עיני. אני לא שתיתי ונהגתי - אימא, אז למה איבדתי את חיי???? לך באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com