אין ברירה תעבור טסט

  • נפלתי חזק .... אנא עזרה
    לאון | 08/01/2010 14:29

    שלום רב ! אני בן 72, הסתבכתי עד מעל לראשי כששכחתי לשלם את חידוש רישון הנהיגה שלי. נתפסתי על ידי שוטר שאמר לי כי רשיון הנהיגה שלי פג תוקפו מתאריך , 15.5.2007 כמובן שהשוטר נתן לי דו"ח וקיבלתי קנס בבית משפט. ופה לא הסתיים הסיפור , נאמר לי שכדי שאשוב לנהוג , אני צריך לעבור תיאוריה. עברתי את התיאוריה בהצלחה, כעת כשכל כך שמחתי נאמר לי פתאום שאני גם צריך לעבור בנוסף גם טסט עם בוחן של משרד הרישוי. אני שמעתי פעם שיש איזשהו חוק לגבי 3 שנים אם עברו ואז צריך לעבור גם טסט, אולי הדבר הזה יכול לעזור לי ?שוב אציין שהרשיון שלי לא בתוקף מ- 15.05.2007, האם יכולים לאלץ אותי גם לעבור טסט ?, למרות שבהתחלה לא נאמר לי כך,ידעתי רק לגבי התיאוריה לא נאמר לי כלום לגבי הטסט. מודה לכם מראש לאון מאיר

    • אין ברירה תעבור טסט
      |עו"ד א.שור | 09/01/2010 22:48

      על פי נהלי משרד הרישוי, רשיון אשר פג תוקף מעל שנתיים ידרש מבחני רישוי מחודשים בהצלחה