עילות לביטול דוח

  • שלום רציתי לדעת מהן עילות החוק
    שירה | 08/01/2010 13:21

    שעל פיהן אני יכול לרשום מכתב שיבטל לי דו"ח חניה. קיבלתי דוח של 250 שח, ועד כמה שאני יודעת זה אמור להיות 100 שקלים לא? בכל אופן, למרות שזה נשמע קצת מופרך הייתי חייבת להקיא, חניתי במקום שאני לא מפריעה לאף אחד ליד מעקות ברזל. אחרי 5 דקות שבתי לרכב ומצאתי את הדוח. יש מצב ולו קלוש שיתחשבו בי? מה אני כבר יכולה לעשות? אני מובטלת 7 חודשים כבר וההוצאה הזאת היא הרבה מעבר ליכולות שלי... :( עזרה??

    • עילות לביטול דוח
      |עו"ד נ.חקלאי | 08/01/2010 16:55

      כעקרון מבטלים דוח בשל חוסר ראיות, חוסר אשמה או חוסר עניין לציבור. המקרה שלך עונה על חוסר עניין לציבור - אמנם בצעת את העבירה - כך שיש אשמה וסביר שאם השוטר רשם טוב את הדוח אז גם יש ראיות - אבל עדין בנסיבות שתיארת - בהנחה שאת לא עבריינית סדרתית שממציאה כל פעם תירוץ אחר- אין אינטרס ציבורי לבזבז זמן שיפוטי יקר כדי להוכיח שאת אשמה ולדעתי בהחלט אפשר הפעם למחול לך. תנסי. בהצלחה