פניות נהגים

  • דו"ח שגוי
    סרגיי | 03/01/2010 14:53

    לפני כחמישה חודשים קיבלתי דוח ממשטרה התנועה על זה שעצרתי את הרכב שלי להתרעננות במפרץ שמיועד רק לאוטובוסים, לאחר שיחה עם השוטר הוא נתן לי דו"ח על בס"כ 250 שקל, לאחר חודש שילמתי את הדוח(לא איחרתי בתשלום ויש לי את הקבלה ואת הדו"ח ברשותי). הבעיה היא שלפני שבוע קיבלתי הודה על איחור תשלום בהודע נמסר שהדו"ח הוא על ס"כ 500 שקל + תשלום על פיגור בס"כ 75 שקל,כלומר שעלי לשלם עכשיו עוד 250 שקל(כדי להגיע ל 500+75 שקל קנס סה"כ עלי לשלם עוד 375 שקל. מה עלי לעשות?לשם?להתלונן?אם כן למי?

    • פניות נהגים
      |עו"ד נ.חקלאי | 03/01/2010 16:11

      עליך לפנות לפניות נהגים ביחידה בה נרשם לך הדוח. פרטי היחידה מופיעים בדוח שקיבלת. כתוב מכתב מנומק וצרף העתק של התשלום. בהצלחה.