התפתחות חדשה...

  • חניה ליד חניית נכים
    אוריאל | 30/12/2009 11:14

    שלום,קיבלתי דו"ח על חניה בחניית נכים כשאני יושב בתוך האוטו עם מנוע מונע (אני חגור) והנוסע שהיה איתי במושב האחורי גם כן חגור.  העמדתי את הרכב (בצבע כחול) כפי שניתן לראות באיור המצורף (שהוא פחות או יותר בפורופורציות) כ- 10 מטרים מתמרור 34-ג' . שבאותו זמן באותו מפרץ עמד ליד כל תמרור רכב (בצבע אדום). מאחר ואני רואה הרבה פעמים מתחת לתמרור 34-ג' שלט שאומר "2 מקומות" או משהו בסגנון הזה ובמקרה שלי לא היה כזה שלט. האם הסימון (שהיה דהוי אגב ומפאת גודלו ומפאת שעמד עליו רכב לא היה ניתן לראות אותו) על הכביש הוא מספיק גם כשעמד שם רכב ? תודה .

    • התפתחות חדשה...
      אוריאל | 01/01/2010 18:24

      מאחר שהשוטר לא התנהג כראוי הגשתי תלונה לקצין תלונות הציבור יחד עם בקשה לביטול הדו"ח.איכשהו כרגע המירו לי את הדו"ח באזהרה. (על אף שביקשתי שיבטלו אותו).חשוב לי לדעת - האם היה מותר לי לעמוד איפה שעמדתי או לא.תודה

      • אתה מבין את העבירה ?
        גיא "אנשים באדום" | 02/01/2010 09:58

        "השוטר התנהג לא כראוי ......" נניח שהתנהגותו היתה בוטה וחצופה! האם זה קשור לכך שנכה עבר במקום וראה שהחניה תפוסה ולכן המשיך בחיפוש אחר חניה במקום אחר? ואולי לא מצא חניה כלל ולכן ביטל את התוכניות שלו...... היית חייב לחנות במקום הנ"ל? לא היה מקום אחר? על חנייה בחניית נכה צריך להיות "טאבו" ! - לא עוצרים! בחניית נכה! המשטרה המירה לך את הדוח (למה חשבת שיבטלו אותו? בגלל שהשטר ..... מה גם שהעבירה חמורה) כי עברך התעבורתי מתיר זאת. יתכן שבמקביל, ינקטו צעד כזה או אחר כנגד השוטר. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • אני לא מבין את העבירה! זו הבעיה.
          אוריאל | 02/01/2010 17:54

          אני לא יודע אם קראת את השרשור שלי מהתחלה (זה לא נראה ככה)כי שאלתי האם ביצעתי עבירה. אני לעולם לא חונה/עוצר/עומד בחניית נכים. העמדתי את רכבי כי באמת לא חשבתי שזאת חניית נכים. אני מאמין שזהו עניין של סימון. מאחר והיו רק 2 שלטים (שליד כל שלט עמדה מכונית) ולא היה עוד סימון (יותר מזה, בשלט שלפני המפרץ המילים "חניית נכים" היו מחוקות) לא חשבתי שזאת חניית נכים.אז חוץ מלהתרעם ולהטיף לי לא להחנות בחניית נכים (מה שגם בלי שתגיד לי אני עושה) לא כל כך ענית לי על השאלה.