שוב טלפון נייד

  • בבקשה עזרו... דחוף! !
    טל | 28/12/2009 21:18

    לפני כשנה נעצרתי ע"י שוטר שרשם לי דו"ח על שימוש לא חוקי בטלפון הנייד. הטלפון היה בחור של גלגל ההגה שלי- כדי שאוכל לראות מי מתקשר ואוזניית בלוטוס באוזני- כדי שאוכל לדבר. השוטר רשם לי דו"ח וטען שידיי לא היו על ההגה( שקר מוחלט). בנוסף, דרך התבטאותו היתה אגרסיבית ומאוד לא נעימה. הוא לא נתן לי את הדו"ח המקורי ולא החתים אות על שום מסמך וכך נפרדו דרכינו. עוד באוטו יום הכנתי ערעור על הדו"ח וחיכיתי בסבלנות שיגיע. עברו החודשים והדו"ח לא הגיע. בדיעבד נאמר לי כי לא "דרשתי אותו מבית הדואר". לפני כחצי שנה הגיע לי דו"ח עם חשבון פיגורים- 1500 ש"ח. אני בתמימותי שלחתי אז את הערעור שרשמתי ושמרתי ומאז אני מתכתבת עם קצין בטיחות. הוא טוען א' אני טוענת ב'. תוך כדי ההתכתבויות, היום הגיע לי מכתב מהמשטרה שאם לא אשלם את הדו"ח+ חשבון הפיגורים יעקלו את חשבוני. מה אני עושה עכשיו? למה אני צריכה לשלם עבור עבירה שלא ביצעתי ואינני יכולה בנסיבות הבעייתיות שלי להשפט? למי אני אמורה לפנות? מה הפרוצדורה? מה, אני אמורה להכנע לבירוקרטיה המגעילה רק בגלל שזאת מילת שוטר כנגד מילה שלי? ברצוני להוסיף גם כי יש ברשותי רשיון קרוב ל- 9 שנים ולמעט דו"ח אחד לא עברתי שום עבירת תנועה מימיי. מה שמחדד את תחושת ההטפלות של השוטר אליי.

    • שוב טלפון נייד
      ~עו"ד שור אלעד | 29/12/2009 00:29

      באפשרותך להגיש לביהמ"ש לתעבורה בקשה להארכת מועד להשפט, לצרף את ההתכתבויות עם המשטרה ולהסביר מדוע את מעוניינת לנהל משפט. אם השופט יתרשם כי בקשתך מוצדקת הוא יאפשר לך להשפט על הדו"ח. בהצלחה

      • שאלה דחופה למשפט
        טל | 29/12/2009 07:37

        כששוחחתי אתמול עם הקצין שאיתו אני מתכתבת וביררתי מדוע נשלח אליי הדו"ח בשנית כשלא ביצעתי שום עבירה הוא אמר:" העבירה לא על דיבור אלא על שימוש". אני התעקשתי שוב שידיי היו על ההגה והוא אמר לי :" תוכיחי". איך אני אמורה להוכיח את זה בבית המשפט? אין לי מצלמות ברכב שלי. זאת מילה שלי נגד מילת שוטר . מה אני עושה מכאן? האם הוא יכול להוכיח שידיי לא היו על ההגה- לא הוא לא! כי הם היו! מה אני צריכה לעשות?