שאלה : האם השוטר אמר את מה שאמר אחרי

  • השוטר טעה בקריאת התמרור
    דוד | 28/12/2009 13:08

    ישנה טעות נפוצה בתל אביב מדרכה הצבועה באדום לבן ומעלה תמרור שמתיר את החנייה בשעות מסוימות . אזרחים רבים חונים בשעות המוטרות לפי התמרור ואז מקבלים דוח משוטר על תקנה 22 א . קיבלתחי דוח כזה משוטר הראתי לשוטר את התמרור הוא אמר שהתמרור לא מתיר את החנייה ומבחינתו הדוח הוא על אדום לבן .נגשתי למשטרה ברחוב סלמה בתל אביב וגם הם התעלמו מהתמרור בטענה שהם לא יודעים לפרש אותו . שאלתי מי אמור לפרש את התמרור אם לא מחלקת ביטולי דוחות של משטרת התנועה . הם הפנו אותי לעיריית תל אביב בטענה שהם הציבו את התמרור . נגשתי למחלקת תמרורים בעירייה ושם קיבלתי את האישור שהתמרור המוצב מאפשר חניה בשעות המצויינות . בנתיים הגשתי בקשה למשפט . אחרי הדיון הראשוני התובעת ביטלה לי את הדוח . ( היא שמעה אותי אומר לשופטת שיש שני תמרורים שנוגדים אחד את השני ויש לי אישור מהערייה ) . ברצוני לדעת האם יש דרך מסויימת לדרוש את ימי החופש ,עוגמת הנפש והטרטור שנעשו לי ,בגלל ששוטר תנועה לא יודע את החוקי התעבורה. ואם אפשר להגיש תביעה יצוגית על הטעיית הציבור , נגד עיריית ת"א ונגד משטרת התנועה . בתודה דוד

    • שאלה : האם השוטר אמר את מה שאמר אחרי
      מיקו | 28/12/2009 16:24

      שהוא כתב את הדו"ח או לפני שהוא כתב את הדו"ח ? כי אם זה אחרי שהוא כתב את הדו"ח ,הוא פשוט לא התעמק בתמרור ( וכי למה שיתעמק אם יש לו אדום לבן ) ועכשיו זה אבוד מבחינתו ואם זה לפני, שהוא כתב את הדו"ח זה לא היה חכם מצידו להיתעלם מההערה שלך.

      • את הדוח הוא רשם תוך התעלמות מוחלטת .
        דוד | 29/12/2009 13:00

        אבל אולי הוא התחיל לפני שהראתי לו את התמרור (מס' רכב ,סוג ועוד..) אבל את רוב הדוח והממצאים הוא רשם תוך התעלמות מוחלטת מהתמרור או מדברי .