אם אנני טועה,

  • עזרה בבקשה
    רינת | 21/12/2009 22:37

    היום קיבלתי בדואר תזכורת על אי חידוש רישון נהיגה . זה הפליא אותי ששלחו תזכורת משום שלא קיבלתי בדואר שצריך בכלל לחדש את רישיון הנהיגה . בכל מקרה התקשרתי על מנת לשלם את התשלום בכ"א משום שאני מאוד פדנטית בדברים שקשורים לתשלומים אך לתדהמתי נמסר לי שלא ניתן לשלם משום שיש לי קנס והפנו אותי לטלפון שבו אני יוכל לברר לגבי הקנסות שיש לי ושם נאמר לי שיש לי קנס על עבירת מהירות משנת 2003 (נכון לכרגע אין לי פרטים לגבי איזה מספר רכב ביצע את העבירה , מיקום העבירה וכו -אנסה לברר מחר ...). חשוב לי לציין שיש לי רישיון מ 1993 ומעולם לא היו לי עבירות קודמות וגם לגבי הקנס הזה לא ידוע לי על מה מדובר מעולם לא תפס אותי שוטר והדבר היחיד שאולי יכול להיות זו מצלמה אבל מדוע רק עכשיו בדיעבד אני אמורה לגלות שיש לי קנס שכנראה גם צבר ריביות למינהן . מעולם לא קיבלתי בדואר שום עדכון על הקנס הזה ואני חושבת שהיה מספיק זמן משנת 2003 לשלוח... בברור עם מחלקת קנסות הכתובות מעודכנות כך שאם היו שולחים דואר רשום כן הייתי מקבלת ! מה עליי לעשות על מנת לזרז טיפול . חשוב לציין שיש לי 3 ילדים קטנים ולהיות ללא רישון נהיגה עד לברור שאני מעריכה שיכול לקחת זמן זה די בעייתי . זה ממש נפל עלי כמו רעם ביום בהיר ולשלם סכום כה גבוה די קשה לי כלכלית . אשמח לעצה ממכם בברכה, רינת

    • אם אנני טועה,
      מיקו | 22/12/2009 11:51

      ניתן לקבל רשיון זמני לתקופה קצרה ,עד לברור העניין ,אבל זאת ניתן נעשות בפניה אישית במשרד הרישוי.