אין צורך במכסה, יש ללא הגבלה !

  • מכסת דוחות?! ביום תאונת דרכים?! מה זה?!
    ליאור | 21/12/2009 19:20

    מצורף קישור - שוטרת מודה שיש מכסת דוחות - לשימוש עורכי דין, אין נוהל כתוב אך יש הוראה בעל פה לפני משמרת...נא לחשוף כיצד שוטרי התנועה נמדדים בבקשה - מה הנוהל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525228,00.html מצורף קישור - ביום תאונת דרכים ע"י משטרת התנועה ללכידת אופנועים - אח"כ מתפלאים למה אזרחים לא עוצרים ברגעי האמת... מבקש לא להסיר את הקישורים. מבקש לקבל קישור לנוהל תנועה 02.241.10 "עצירת רכב ע"י סייר תנועה". תודה.

    • אין צורך במכסה, יש ללא הגבלה !
      גיא "אנשים באדום" | 22/12/2009 13:16

      שוטר שאומרים לו "מכסה של ..... דו"חות", כנראה שהוא או עיוור או בטלן. יתכן שאתם רוצים ........ אותי, אבל חסרות עבירות תנועה ? חסר נהגים ששמים ז בלי מרכאות, על החוק, על החיים, על חיי האחרים ועל כל העולם? אני מניח שלכולם חשובים החיים, כולם רוצים להיות עם המשפחה והחברים אבל מה קורה כשאתם "עולים על ההגה" ? אל תכעסו עלי בבקשה אם אני קצת ........ לפעמים אתם מטריפים אותי עם מה שנעשה כאן בכבישים ......... זה הרי טירוף מהסרטים ! תזכרו את התוצאה החמורה של עבירת תנועה >>> תאונה >>> אסון ! זה המוטו שרצוי שנזכור ! אל תזלזלו בחוק, אל תצפצפו על הנהג שמסביבכם, אל תשימו פס על הרמזור / התמרור ותהיו אדיבים ! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • מסכים 100% איתך
        ליאור | 22/12/2009 20:44

        אבל שמוצאים אזרח תמים וגורמים לו לעוול אז שלא יצפו לדברים אחרים! ושוב הסרתם את הנושא. אגב גיא, אני שמתי לב שיש שיפור ניכר בנושא המהירות בחודשים האחרונים. צריך כל שני וחמישי לומר שיש המון מצלמות בכבישים. ככה באמת רק מהאפקט הפסיכולוגי יסעו כחוק. הכביש זה שדה קטל רציני ביותר.

        • תודה על הפרגון ! אתה מוזמן להצטרף !
          גיא "אנשים באדום" | 23/12/2009 04:42

          הפנמת המסר בציבור היא מסירה סיזיפית וקשה, פעילות לקידום חקיקה בנושא דורשת פעילות מתמדת ועקבית, הנושא לא "סקסי" אינו מביא רייטינג והציבור "לא אוהב" (בעדינות ...) לדבר על כך. אשמח להצטרפותך אלינו, כל אחד הוא עוד פה וראש כדי לקדם את הנושא. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com