צו עשה- דיני עבודה

  • העברת כספים מקופת פנסיה אחת לשניה
    פוטון | 05/08/2009 11:23

    קופת הפנסיה קיבלה הוראה להעביר את הכספים לקופה אחרת, אך למרות שחלף משך הזמן המירבי המותר טרם הועברו הכספים. אני מעוניין לבקש מבית הדין צו עשה שיכפה על הקופה להעבי רהכספים לאלתר. על-פי הידוע לי, כדי שהצו יינתן בסופו של יום צריכה להיות מוגשת גם תביעה עיקרית בקרוב. הבעיה, שהתביעה העיקרית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא על הפסד כספי שנגרם לי כתוצאה מן העיכוב. אבל יתכן והעיכוב יתברר דווקא לטובה אם הקופה הקיימת תעשה דווקא תשואות טובות יותר בתקופת העיכוב. מה ניתן לעשות?

    • צו עשה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 05/08/2009 13:51

      לא ברור למה להגיש שצי צביעות ניתן להגיש תביעה לצו עשה.

      • השלמה לעו"ד אקרמן
        פוטון | 06/08/2009 14:11

        סדר הדין אינו מתיר הגשת תביעה לצו עשה ללא תביעה עיקרית