הרעת תנאים- דיני עבודה

  • הרעת תנאים
    מירב | 05/08/2009 08:53

    אני עובדת מזה 3 שנים בחברה,בשיווק, מזה שנתיים האחרונות,הבוס שלי נותן תחושת קידום, ושיפור התנאים, מאז דבר לא קרה! אני עובדת לבד,וטוב לי עם זה. אני מספיקה לעשות הכל,ורק אני יודעת את תחום עיסוקי. לפתע הממונה שלי החליט לומר לי שהוא מביא מישהי מעלי, ושאני אלמד אותה כל ידע שלי. אני לא הסכמתי לכך, וביקשתי לדעת בכתב, אין תפקידי, ואת תפקידה, ואז אעשה את חושביי בחברה, אם להמשיך או לא, לפי דעתי הוא גורם לי להתפטר, במידה ואחליט לעשות זאת, האם אני זכאית לקבלת פיצויים?

    • הרעת תנאים- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 05/08/2009 13:45

      לאו דווקא מדובר בהרעת תנאים. השאלה היא מה יהיה תפקידך החדש ומה תפקידה האם תשבי באותו מקום? האם תמשיכי באותה עבודה וכו'. זכותו של המעסיק להחליט כי תחפפי מישהי אחרת.