משהו לא ברור לי

  • פיצוים
    ולדימיר | 02/08/2009 18:31

    הבעיה היא -שקבלתי   מביטוח לאומי רק  משכורת של חודש וחצי אחרונים ש מעסיק לא שילם. ולא את הפיצוים.כמושה אני איבנתי  המפרק צריך לטפל ב עניין הקשור לפיצוים.הבעיה היקרית  שאני  נמצה באי ודאותלגבי כמה ו מתי אני צריך לקבל ה מגיע לי.ממפרק אין שום מענה ברור.בכלפניה טלפונית -הפקידה אומרת-"אין  חדש". החברה פשתה רגל ב

    • משהו לא ברור לי
      שיר ורד | 02/08/2009 23:27

      אתה היית אמור למלא את הטפסים לביטוח הלאומי ולחתום עליהם ולצרף את אישור המפרק. מה היה כתוב בנושא הפצויים בתביעה ובאישור של המפרק?האם הופרשו עבורך כספים לקרן פנסיה/הכוללים הפרשות בגין פצויים.

      • אנסה להסביר.
        ולדימיר | 03/08/2009 19:09

        אנסה להסביר.אני עבדתי ב חברה 3.2 שנים עד שפשתה רגל.ביטוח מנהלים(קרן פנסיה) עשו לי רק 7 חודשים אחרונים עבורם קיבלתי כסף מחברת ביתוח. תפסים לקחתי ביטוח לאומי מילאתי אותם ושלחתי למפרק.הוא חתם עליהם ו שלח  ביטוח לאומי  . משם קיבלתי כסף עבור חודשיים אחרונים ש מעסיק לא שילם עקב פשיתת רגל.בדברהם של ביטוח לאומי שאר הסכום שזה פיצוים של 3.2 שנים צריך לקבל ממפרק.הבעיה  היא  שמפר לא נותן מענה ל שום דבר.נזכור שחברה פשתה רגל ב 2005. זאת חברה "אנוש אבטחה"פקידות של מפרק לא נותנות שום מידה על תהליך משפטי.