תשלום פיצוים- דיני עבודה

  • צריכה יעוץ
    טניה | 30/07/2009 14:12

    שלום לכולם,לאחר שנה וארבע חודשים שעבדתי בחנות בגדים פיטרו אותי.הנהלת החשבונות של החברה אמרה לי שתוך 30 יום מיום סיום העבודה שלי אני אקבל את דמי הפיצויים.אולם עברו יותר מ30 יום , עברו כמעט קרוב לשלושה חודשים ועדין  לא קיבלתי מהם כלום. כל פעם שאני מתקשרת להנהלת חשבונות הם לא יודעים לתת לי תשובה ברורה לגבי הנושא ומעבירים אותי מאדם לאדם. אומרים לי תחכי עוד קצת זה בתהליכים. מה עלי לעשות?ובמידה והם כן ישלמו לי אחרי תקופה ארוכה שכזו האם אני יכולה לעשות משו עם זה שהם עיכבו לי את הפיצויים?תודה

    • תשלום פיצוים- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 30/07/2009 17:07

      מדובר בהלנת פיצוים היה עליהם לשלם לך לאחר 15 יום ולאחר 30 יום הפיצויים נחשבים כמולנים. ניתן לתבוע אותם .

      • צריכה יעוץ..
        טניה | 30/07/2009 18:41

        האם אני יכולה לתבוע אותם גם אם הם שילמו לי לאחר 3-4 חודשים?ובמידה ואני מעוניינת להגיש תביעה איך אני עושה את זה?תודה