עדיין, שרשר

  • זאת המודעה הקודמת ואח"כ מייל המשך - מנהל כ"א שכיר
    רותם | 29/07/2009 19:07

    אני מנהל כ"א בחברת פרסום קטנה פנו אלינו מנציבות שוויון הזדמנויות לגבי משרה שפורסמה בעבר - מודעת דרושים מפלה - בו לכאורה ציינו גילאים . אינני זוכר את הפרסום , האתר תעסוקה בו אנו מפרסמים לא מוצא את המשרה אולם יש ציטוט מדויק של אופי התפקיד כך שאני מניח שהיה פרסום כזה אך הוא הורד במהרה ברגע שראיתי שפורסם בטעות גיל שאלותי - מה העונש לחברה שמפרסמת מודעת דרושים מפלה עפ"י גיל ו/או מין ? האם מנהל הכ"א השכיר נענש באופן אישי ? - קנס ו/או רישום פלילי? מה הקנס הממוצע במקרים כאלו? אני חרד לגורלי , מפרסם עשרות מודעות דרושים לא מפלות במשך שנים ופעם ראשונה שאני " נופל " ומקבל פניה כזו מרשות ממשלתית אנא - חוות דעתך והמלצתך האם באופן וודאי הנציבות תוביל אותנו למשפט ?

    • עדיין, שרשר
      עו"ד רענן קריב | 29/07/2009 19:32

      לםי שאלת ההמשך, קיבלת תשובה מפורטת מאחד מעמיתי. עדיף שהוא ימשיך ויענה גם לשאלת ההמשך. לכן עשדיף שתשרשר את שאלת ההמשך לשאלה המקורית ולא תפתח שרשור חדש.