למתפטר מרצון לא מגיעים פיצויים למעט....

  • האם מגיע לקבל פיצויים אם מתפטר מיוזמתי ?
    בקר | 23/07/2009 11:21

    שלום רב,אני עובד כ-7 שנים בחברת אופיס דיפו ,קודמתי לפני כשנתיים לסגן- מנהל.הבנתי שכיום מגיע גם למתפטרים מרצון לקבל פיצויים (אפילו ללא סיבה של מחלה או הולדת ילד) ע"פ החוק החדש.השאלה שלי היא שכיוון שאופיס דיפו היא בבעלות ובהנהלה אמריקאית (עובדים ע"פ נהלים וחוקים אמריקאיים) האם החוק הנ"ל חל גם לגביה?? האם אני יכול להתפטר מרצון ולדרוש את פיצויי ?? תודה מראש.

    • למתפטר מרצון לא מגיעים פיצויים למעט....
      עו"ד פייס אבי | 23/07/2009 11:44

      למתפטר מרצון לא מגיעים פיצויים למעט אם זו מדיניות החברה בה אתה עובד.

      • האם החוק החדש לגבי מתפטרים מרצון לא תקף עדיין?
        בקר | 23/07/2009 11:51

        תודה על התשובה המהירה....האם החוק החדש שמחייב לשלם פיצויים גם למתפטרים מרצון עדיין לא תקף בארץ??? תודה

        • הייתה הצעת חוק כזו, למיטב ידעתי היא לא עברה....
          עו"ד אבי פייס | 23/07/2009 12:03

          הייתה הצעת חוק כזו, למיטב ידעתי היא לא עברה את שלושת הקריאות.