חופשה והודעה מוקדמת

  • האם ניתן לנכות ימי חופשה לאחר הפיטורין?
    מיכאלה | 20/07/2009 11:38

    קיבלתי חודשיים הודעה מראש (עפ"י חוזה). אני בעקרון מחוברת מהבית לעבודה, ואם יש משהו אני מטפלת בו, למרות שבעיקרון כבר אין לי יותר עבודה !! הבוס שלי מאפשר לי להיות בבית על חשבון ימי חופשה, בעוד בתכלס' הוא מודע לעיניין שאין לי יותר עבודה, ואם אני מגיעה למשרד, אני עסוקה רק בחיפוש עבודה. האם הוא יכול להוריד לי ימי חופשה? אני רוצה שישחרר אותי ולפדות את מלואם !!

    • חופשה והודעה מוקדמת
      עו"ד רענן קריב | 20/07/2009 12:19

      אין לחפוף חופשה עם הודעה מוקדמת ביוזמת המעסיק.

      • כלומר הוא לא יכול לנקות לי ימי חופשה
        מיכאלה | 20/07/2009 13:09

        על תקופת ההודעה המוקדמת? גם אם אני לא מגיעה לעבודה? (ושוב, זה לא שאני משתמטת מעבודה - מה שיש אני עושה מהבית כדוגמת מענה למיילים - אם כבר יש - פשוט - אין יותר עבודה - והוא - המנכ"ל לא יוזם פרוייקטים חדשים עבורי) אני לא יוזמת, ועל כן אני חסרת מעש !

        • שוב
          עו"ד רענן קריב | 20/07/2009 13:20

          אינך מחליטה על דעת עצמך מה לעשות בתקופת ההודעה המוקדמת. את פועלת לפי הנחיות המעסיק. ולא, אסור לו לנכות ימי חופשה.

          • מובן, תודה !  לת
            מיכאלה | 20/07/2009 13:30