יש גופים מתנדבים

  • שאלה לגבי תביעה בבית הדין עקב חוסר במשכורת
    עוז | 13/07/2009 20:06

    שלום, עבדתי כמאבטח בחברת אבטחה (כיום איני עובד שם) וביום המשכורת קיבלתי רק כחצי מהסכום בנוסף לכך יש עוד סכום שהעבודה חייבת לי בגלל מדים שהזדכתי עליהם כמובן שהערתי את תשומת ליבם לחוסר אך הם דחו ודחו אותי ופשוט עשו ממני צחוק!! שלחתי אליהם פירוט מדויק של מה שחסר והם כל הזמן אומרים לי אנחנו נבדוק את זה.. לא עזר כל מה שעשיתי וגם הגעתי למשרד כדי לדרוש את שלי והם פשוט התעלמו ממני לגמרי. כל אחד מטיל את האחריות על מישהו אחר. עבר כבר למעלה מחודש מאז שהיו אמורים לשלם לי את המגיע לי ולפי איך שזה נראה הם גם לא ישלמו ואני בלית ברירה רוצה לתבוע אותם. אומנם הסכום שהם חייבים הוא לא גדול - כ1000 ש"ח אבל זה כסף שאני רוצה אותו כי הוא מגיע לי ביושר וגם אני לא אתן שיעשו ממני צחוק ויעשקו אותי הבעייה היא שאין לי מושג מה אני צריך לעשות כדי לתבוע האם כדאי להגיש תביעה על סכום יותר גדול שיכלול גם פיצוי על העוגמת נפש שהם גרמו לי? (והם גרמו לי ) איך אני עושה את כל זה? האם אני יכול לעשות את זה ללא עו"ד? (אין לי כסף לעורך דין) האם יש עוד אלטרנטיבה שאני יכול להשתמש בה חוץ מתביעה? כמו לפנות לאיזה גוף סמכותי שעוסק בתחום הזה? תודה רבה

    • יש גופים מתנדבים
      עו"ד רענן קריב | 14/07/2009 09:33

      אתה יכול לפנות לשי"ל (שירות ייעוץ לאזרח), ואתה יכול לפנות לסטודנטים למשפטים של תנועת "הל"ב", היושבים בקומה 5 של בית הדין האזורי לעבודה בתל אביב, כל יום בשעות הבוקר.

      • תודה רבה  לת
        עוז | 14/07/2009 12:33