זכויות בסיום יחסי עבוד ומעביד

  • פיטורים
    פ | 12/07/2009 08:09

    עבדתי במקום מסויים במשך כחצי שנה. התפטרתי מיוזמתי , ולאחר 3 חודשים חזרתי לעבוד שם שוב מכיוון ששיפרו לי את התנאים. לאחר כעוד חצי שנה דיברתי עם הבוסית שלי והסברתי לה שבגלל שהוסיפו לי עוד קורסים בלימודים אני יאלץ להגיע פחות למקום העבודה. הסתדרתי עם הבנות שעובדות איתי והם "גיבו אותי" כאשר לא יכולתי להגיע. לבסוף היה שבוע שלא יכולתי להגיע בו בכלל לעבודה. הודעתי על כך לאחת העובדות, וקבעתי איתה את המשמרות שלי לשבוע שלאחר מכן. היא אישרה את המשמרות אך יום למחרת היא רשמה לי במייל שהבוסית לא רוצה שאני יגיע. ולא פירטה עוד. בשיחה עם הבוסית היא אמרה שהיא לא מרוצה מאיך שהעניינים התנהלו ואמרה לי שהיא לא רוצה שאני יגיע יותר..שהיא מחפשת לי כבר מחליפה ורק אם הם "יתקעו" היא תקרא לי. מאז כבר עבר חודש ואף אחד לא קרא לי.. הספקתי למצוא כבר עבודה אחרת. אני מבקשת שתייעצו לי מה לעשות. תודה מראש, פ.

    • זכויות בסיום יחסי עבוד ומעביד
      עו"ד אורנה שמריהו | 12/07/2009 08:27

      על פי תיאורך, פוטרת מעבודתך, ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת, ובנוסף ללא פיצויי פיטורים, וזאת במידה ועבדת שנה. הנך יכולה לתבוע זכויות אלו.

      • שאלה להבהרה
        פ | 14/07/2009 14:24

        עבדתי חצי שנה התפטרתי וחזרתי אחרי, 3 חודשים ,לעבוד חצי שנה נוספת ...בסוף החצי שנה הנוספת פוטרתי..האם מגיעים לי פיצויי פיטורין תודה פ