בהמשך לשאלתי

  • הודעה מוקדמת
    רונית | 07/07/2009 16:17

    התפטרתי ממקום עבודתי. ובחוזה ישנו סעיף הדדי של הודעה מוקדמת 30 יום לפחות. במקום העבודה ויתרו על זכותם להעסיק אותי במשך התקופה המוקדמת. השאלה היא האם הם אחרי שבוע משנודע להם שהם צריכים לשלם בעבור ההודעה המוקדמת יכולים לבקש ממני לחזור לעבוד את שאר ימי ההודעה המוקדמת והאם אני מחוייבת לעשות זאת

    • בהמשך לשאלתי
      רונית | 07/07/2009 16:28

      בהמשך לשאלתי יש לציין שהתפטרתי בגלל יחס גרוע מצד הממונים עליי (קללות, צעקות, השפלות וכדומה). הם גם שלחו לי מכתב שבו כתוב שהם מוותרים על זכותם להשתמש בשירותיי.

      • ויתור על עבודה בהודעה מוקדמת
        עו"ד רענן קריב | 08/07/2009 09:48

        האם השאלה היפותטית? לפי תיאורך את המכתב שקיבלת, לא סביר שיזמנו אותך חזרה. אם יתעורר צורך חריג, חובתך תמיד לנהוג בתום לב ולכן ייתכן שתצטרכי למלא את הצורך הנקודתי. ככלל נראה שהם ויתור על עבודתך בתקופת ההודעה המוקדמת.