שינוי שעות עבודה

  • שעות עבודה ונוספות
    ריקי | 07/07/2009 14:26

    1-אני עובדת 4 ימים בשבוע כחלק מהסכם עם המנהל הקודם - במקום העלאת שכרי. כעת: החלפת בעלים בחברה- האם מותר למעסיק לחייב אותי לעבוד פעמיים בשבוע - 10 שעות ביום במקום 8 , עם אותה משכורת? 2-ממתי מחשבים שעות נוספות?

    • שינוי שעות עבודה
      עו"ד אורנה שמריהו | 07/07/2009 23:55

      מעסיק לא יכול לחייב ואת לא חייבת להסכים לשינוי שעות עבודתך, כפי שהוצע לך. הנך יכולה להתריע, שבמידה ותחוייבי לעבוד כפי שנקבע, תתפטרי כדין מפוטרת תוך קבלת כל זכויותיך כחוק. בעיקרון שעות נוספות הינם לאחר 8:36 שעות עבודה נטו ללא הפסקה.

      • עוד שאלה
        ריקי | 08/07/2009 09:30

        תודה על התגובה..עוד שאלה: שעות נוספות הן מעבר ל- 8.36 גם אם אני עובדת 4 פעמים בשבוע במשרה מלאה?