נוסח מכתב התפטרות במצב של הרעה מוחשית

  • זמן סביר להודעת התפטרות האם סה"כ של 20 יום מספיקים
    איציק | 07/07/2009 02:04

    לפני כ-14 ימים שלחתי מכתב למעסיק בו התרעתי על הרעה בתנאים 8 ימים לאחר מכן הפכה ההרעה למהותית שבעצם מעשיה הכרזה כפיטורים נשלח מכתב שני עם התרעה של 72 שעות לתיקון ההרעות המצטברות ביום ראשון 12.06 אני מתכוון לההגיש התפטרות סה"כ 20 ימים שבהן לא קיבלתי אף תגובה ל4 מכתבים 2 מתוכם על ידי עו"ד שכרגע בחופשה ואין לי עם מי להתייעץ (אני כרגע בחופשה בת 10 ימים מאולצת חד צדדית)תודה איציק

    • נוסח מכתב התפטרות במצב של הרעה מוחשית
      איציק | 07/07/2009 03:07

      איך צריך לנסח מכתב התפטרות ב100% של הרעה ומהו זמן סביר עברו 15 ימים עד היום תודה

      • התפטרות
        עו"ד רענן קריב | 07/07/2009 13:04

        יש לפרט את כל ההתרעות שנשליחו ולהודיע כי משלא נתקבלה תגובה ומשלא תוקנה ההרעה בתנאי העבודה, אתה מתפטר ובנסיבות אלה אתה זכאי לפיצויי פיטורים. קח בחשבון שככל הנראה יהיה עליך לנהל משפט. 20 יום הם בהחלט זמן סביר ולא ארוך מדי.