לא. משרה מלאה היא 186 שעות בחודש

  • משרה מלאה לגלובאלים
    ירון | 06/07/2009 20:45

    אני עובד בתפקיד ניהולי במשרה גלובאלית. ידוע לי שמשרה מלאה היא 186 שעות חודשיות. בחודש הקודם ( יוני ) היו 23 ימי עבודה בחודש ולא 22. האם זה אומר שמשרה מלאה לגלובאלים בחודש זה הופכת ל 207 שעות חודשיות??

    • לא. משרה מלאה היא 186 שעות בחודש  לת
      עו"ד בן נתן שי | 06/07/2009 22:44

      • האם בפועל צריך להגיע 207 שעות לעבודה ביוני ?
        ניר | 12/07/2009 12:02

        עו"ד בן נתן. תודה על התייחסותך. האם אבל בפועל עובד משרה מלאה גלובאלית צריך להגיע בחודש כמו יוני שבו יש 23 ימי עבודה * 9 שעות ליום עבודה 207 שעות סה"כ או 186? מצרף את התיחסות חשב השכר אצלנו, אודה לדעתך המקצועית: חוק שעות עבודה ומנוחה מתייחס לשעות עבודה שבועיות מהן נגזרת שעות עבודה יומיות. לא מכיר הוראה חוקית לגבי 186 שעות. זה יהיה מנוגד לחוק אם בפברואר עובד יצטרך לעבוד לפי תקן 186 שעות כי אז יעבוד יותר משעות העבודה השבועיות לפי חוק. בכל אופן מקור המספר 186 שעות הינו ממוצע שעות חודשי המשמש לצורך תמחור יום עבודה לצורך חופש וכו'. מצ"ב קישור לחוק.