זמן להודיע על הרעת תנאים.

  • פרק זמן סביר למועד התפטרות
    שירי | 02/07/2009 10:57

    שלום, בחברה בה אני עובדת כבר 10 שנים יש לי תפקיד מקצועי בכיר.עקב שינויים אירגוניים נוצר המצב בו אין יותר צורך בתפקיד כזה.המעסיק הציע להשאיר אותי בתור מישהי בתפקיד זוטר יותר, כולל הורדה של כ-30% מהשכר.אני לא מעוניינת להשאר, אך זקוקה לקצת זמן התארגנות וחיפוש עבודה אחרת.כמה זמן אני יכולה להמשיך לעבוד אצלו (בתנאים הפחותים) כדי שעדיין אוכל לעזוב מסיבת "פיטורין" עקב הרעת תנאים? האם 3 חודשים זה פרק זמן סביר? (והאם כל זה בתנאי שלא חתמתי על הסכמתי לתנאים הפחותים?) בתודה מראש, שירי

    • זמן להודיע על הרעת תנאים.
      עו"ד לילך אקרמן | 03/07/2009 00:02

      לא. הודיעי לו מייד כי את לא מוכנה לשינוי המוחע וכי את מעוניינת להמשיך ולעבוד באופן הקודם. באם יחליט לפטר אותך יהא עליו לשלם לך פיצויים ולתת לך חודש הודעה מוקדמת. אם לא תפעלי מייד יוכל לטעון שהסכמת להרעה ...