הסכמה חהרעה בתנאים דיני עבודה

  • הרעה בתנאים שחותמים עליה
    בלי | 02/07/2009 10:32

    אצלנו בחברה עשו קיצוצים בשכר ובתנאים הסוציאלים. אנחנו ככל הנראה עתיידים לקבל חוזה מחודש לחתימה (מצד העובדים) אני מבינה שזה מה שמכסה את הפינה של הרעת תנאים בלא הסכמת העובד. השאלה היא האם מרגע שאני חותמת איני זכאית למלוא הפיצויים, בתור מתפרטת שנחשבת למפוטרת (עקב ההרעה בתנאים) או שמא יש איזה תקופת של כמה חודשים בהם גם אם חתמתי על החוזה החדש אני עדיין זכאית לפיטורים במעמד ההתפטרות. תודה בראש

    • הסכמה חהרעה בתנאים דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 03/07/2009 00:00

      אם חותמים זה יוצר בעיה אין הגדרה של זמן ואני מייעצת לא לחתום אם ההרעה לא מקובלת עלייך