תגובה

  • הריון
    אור | 14/06/2009 19:40

    ערב טוב, אני עובדת כשנה וחצי כרכזת גיוס והשמה בחברת כ"א בפריסה ארצית . עקב המצב הכלכלי החברה שוקלת מיזוג עם חברה אחרת או לחלופין סגירת סניפים. אני בהריון - חודש שישי . המיזוג/סגירת הסניף בו אני נמצאת (סניף ראשון) פרושו מבחינתי העברתי לסניף ת"א . רציתי לשאול מה האפשרויות שלי במצב זה, מאחר ואני לא מעוניינת לעבור לסניף תא בעיקר מטעמי מרחק וחוסר נוחות בשלב זה של ההריון . (אני גרה ברחובות ולא ניידת). תודה אור

    • תגובה
      שיר ורד | 14/06/2009 22:33

      אם אכן הסניף שאת עובדת בו יסגר והמעסיק יציע לך לעבור לתל אביב או לסניף קרוב אחר ואת תסרבי, למעסיק לא תהיה ברירה אלא לפנות למפקחת על עבדות נשים ולבקש את פיטוריייך , עקב סגירת הסניף וסרובך לעבור לסניף אחר.במקרה כזה, סביר שהפיטורים יאושרו. אם לעומת זאת תסכימי אך תדרשי שתנאיך לא יורעו כלומר זמני הנסיעות יחשבו כשעות עבודה והמעסיק ישלם את מלוא עלות הנסיעה והמעסיק יסרב לכך וידרוש את פיטוריך, יתכן ובקשת הפיטורים תדחה והמעסיק יאלץ להמשיך להעסיקך בלא הרעת תנאים.