פיטורים לאחר תאונת עבודה- דיני עבודה

  • פיטורים לאחר תאונת עבודה
    חנה | 14/06/2009 11:01

    עובד שעבר תאונה בדרך מהעבודה הביתה לאחר שבועיים עבודה בלבד. האם המעביד יצטרך לשלם לביטוח לאומי עבור 12 ימים ראשונים למרות שאין ותק לעובד?? האם אפשר לפטר את העובד כשהוא עדיין בחופשת מחלה שלאחר התאונה?? האם יש צורך לשלם פיצוי פיטורין?? תודה.

    • פיטורים לאחר תאונת עבודה- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 14/06/2009 12:53

      ניתן לפטר את העובד בתקופה מחלתו ואולם ההודעה המוקדמת לפיטורים תיספר רק ממועד סיום זכאותו לדמי מחלה. פיצויי פיטורים אין במקרה זה מפאת הותק.