תוספת: אני עשיתי את רוב העבודה (איסוף ראיות,

  • האם נהוג לתת את כל השכ''ט מראש? שילמתי לעו''ד
    גלי | 04/06/2009 17:12

    שמייצג אותי בתביעת מקום העבודה 4000 ש'. הוא גם לא היה מוכן שאשלם בתשלומים תודה

    • תוספת: אני עשיתי את רוב העבודה (איסוף ראיות,
      גלי | 04/06/2009 18:09

      המון טלפונים, השקעתי בזה הרבה ימים, ייצגתי את עצמי ב-2 דיונים) שכרתי עו''ד כי לא יכולתי להתמודד לבד האם כל זה צריך להחשב? תודה

      • יהיה רק עוד דיון אחד אחרון  לת
        גלי | 04/06/2009 18:15

        • שכר טירחה לעו"ד- דיני עבודה
          עו"ד לילך אקרמן | 07/06/2009 07:36

          אין נהוג לא נהוג כל אחד ושיטתו. בכל מקרה, עוה"ד בחר לגבות סכום זה, באם סכום זה לא מתאים לך היה עליך לשקול זאת /או לבדוק עם עו"ד נוספים טרם חתימתך על הסכם שכה"ט. בנוסף, אבקש לציין כי באופן אישי לדעתי להכנס ניול תיק שכבר נעשו בו דיונים ונעשתה בו עבודה זה הרבה יותר קשה מלנהל תיק לבד שכן לא אחת לאורך הדרך נעשות טעויות ואז יש לחשוב איך מתקנים אותם וכו'...

          • 1. חולקת על דעתך בנושא השקעת זמן. כל התיק היה מוכן
            גלי | 08/06/2009 00:17

            ומסודר למשעי טיפטופ כבר לדיון האחרון כשעדיין הוא לא נכנס לתמונה הוא לא היה צריך לעשות בו כלום (!!!!) למעט למידת התיק שאת זה הוא חייב לעשות בכל מקרה גם אם הייתי שוכרת אותו לפני הדיון הראשון ועוד דבר ששכחתי להוסיף: 2. הוא לא נתן לי קבלה על תשלום השכ''ט בטענה שאקבל אותה מהנהלת חשבונות (?!) סמכתי עליו כי הוא עו''ד !!! (מזל ששילמתי בצ'ק) 3. כנ''ל לגבי תשלום פגישת ייעוץ ראשונה ע''ס 230 ש' לא ניתנה קבלה. לגבי עלות הפגישה הראשונה אני זוכרת שהוא אמר שיקזז לי אותה מהשכ''ט אלא שלא רשם את זה בהסכם האם זה חוקי? 4. אז הנה לך עו''ד שבעצם עבר על החוק