תשובה

  • שאלה לגבי הלנת פיצויים
    עדי | 04/06/2009 15:03

    הועסקתי בחברת "הוט" המשך קרוב לארבע שנים, לאחר תקופה זו פוטרתי והייתי זכאי לפיצויי פיטורים, חברת "הוט" העבירה לי את חלקה בפיצויים ואמרה שהשאר יתקבל מביטוח המנהלים מאז עברו כ שלוש שנים של טירטורים, בין "הוט" לחברת הביטוח מגדל שטוענת שכספים לא שולמו לה על ידי "הוט" ונוצר חוב ואינני זכאי לכספים עד שלא אשלם את החוב, מהן זכויותי במקרה זה והאם עליהם לשלם לי פיגורים וריביות ו/או הלנת פיצויים ? ממתין לתשובתכם בתודה עדי אופיר. נייד-

    • תשובה
      שיר ורד | 04/06/2009 19:03

      עליך לקבל מחברת הביטוח דוח לגבי סכום הפצויים שנצבר ופרוט ההפרשות לכל תקופת עבודתך. לאחר מכן, תגיש תביעה כנגד המעסיק לקבלת יתרת הפצויים , כלומר סכום הפצויים המגיע לך, פחות הסכום שקיבלת פחות הסכום שנצבר בחברת הביטוח.את יתר הסכום שהצטבר בחברת הביטוח אתה אמור להיות רשאי למשוך גם אם לא הופרשו כל הסכומים.אתה יכול לתבוע את המעסיק לשלם גם פצויי הלנת פצויי פיטורים.