טיפים - בבית קפה

  • ערב טוב- שאלה כללית
    יקותיאל | 02/06/2009 20:36

    ערב טוב לכם, בקרוב יערך ענייני בדיון מהיר בבית הדין לעבודה, בפני רשמת (!?) אודה לכם אם תגידו לי איך ומה זה דיון מהיר, אם ברצוני לומר דבר מה, איך אני פונה לרשמת "כבוד הרשמת" (?) , איך אני אמור להתנהג שם, האם מותר לי לומר דברים רק כשפונים אלי, ובאיזה אופן עלי לפנות לרשמת. בכלל מה זה דיון מהיר. אשמח לטיפים מהמשפטנים ואו מהיודעים האחרים בעלי הניסיון למיניהם. תודה וכרגיל תבורכו בכל הברכות הטובות, יקותיאל.

    • טיפים - בבית קפה
      עו"ד רענן קריב | 03/06/2009 12:16

      הפורום מיועד לשאלות עקרוניות בנושאים מהותיים , לא למתן הדרכה "אינסטנט" בניהול משפט. הרשמת דינה כדין שופטת וכך עליך להתיחס אליה. תתהג יפה ובנימוס. ואם לא - הרשמת כבר תיישר אותך.

      • עו"ד רענן קריב
        יקותיאל | 03/06/2009 15:45

        צר לי על שלא הובנתי כהלכה. לא התכוונתי חלילה לזלזל בכל הקשור למשפט ואו חלילה לרשמת. בסה"כ ביקשתי לדעת באיזה אופן עלי לפנות אליה. אין ולא יהיה צורך חלילה "ליישר" אותי , אני מודע לאופיו של המקום ולעניינו. תודה לך.