מה הטקסט המודבק?

  • תשלום עבור שעות עבודה ביום העצמאות עצמו
    גל | 29/04/2009 16:45

    שלום. אני עובד בחברת אינטרנט ידועה שבה החתימו את העובדים על חוזה עבודה שעל פיו בימי חג ישולמו לעובד 150% בעבור שעות העבודה החל מכניסת החג ועד צאת החג (ולא עבור 36 שעות חג/שבת כפי שנהוג בדרך כלל). העבודה היא במשמרות, כאשר כל עובד מחוייב לעבוד 4 משמרות בשבוע - 3 משמרות אמצע שבוע ואחת בסופ"ש. אני ושאר העובדים התבשרנו שעל פי החוזה שעליו אנו חתומים, אנו נקבל רק 150% עבור שעות העבודה שלנו. לפי מה שרשום באתר משרד התמ"ת: http://www.moit.gov.il/NR/exeres/EBB0C956-6763-4E06-9A6D-93882E89F0DA.htm?WBCMODE=presentationunpublished "עובד הנאלץ לעבוד ביום העצמאות (מתחיל בחצות הלילה ומסתיים בחצות) שבו מקום עבודתו כלול ברשימת מקומות העבודה שמפרסם ראש הממשלה שיש להפעילם גם ביום העצמאות, זכאי העובד לגמול בגין עבודה ביום חג ובנוסף יום חופשה חילופי.(200%)." האם למישהו יש מושג מי צודק? מקום העבודה שלי אומר שזה בסדר לפי החוק ואין עם זה שום בעיה.

    • מה הטקסט המודבק?
      עו"ד רענן קריב | 30/04/2009 10:42

      מנין הטקסט המודבק בשאלה? מה תוקפו? מה מקורו? מה מעמדו מול הנחיות הממונה על יחסי העבודה, שהן ההנחיה המפורסמת באצר התמ"ת?