לא,. האם הוא מחזיק את הטלפון

  • קבלת סידור עבודה בטלפון הפרטי שלי
    יעקוב | 28/04/2009 20:54

    אני עובד כנהג הסעות,השכר לפי אחוזי ההכנסה של האוטו בכל חודש, את סידור העבודה אני מקבל לטלפון הפרטי שלי,הבעיה היא שמיסיבות שלי פרטיות אני רוצה לסגור את הטלפון ,אבל בגלל שאני מקבל דרכה עבודה , אני לא יכול .האם המעביד יכול לחייב אותי להשאיר את הטלפון דלוק,כי המעביד אומר שאם אני לא מחובר הוא לא יעביר לי את סידור העבודה, האם המעסיק חייב לתת לי טלפון ?

    • לא,. האם הוא מחזיק את הטלפון
      עו"ד רענן קריב | 30/04/2009 10:28

      האם המעסיק משלם עבור הטלפון הפרטי? דמי שימוש חודשיים, למשל (בהנחה שהשיחות נכנסות ולכן עליהן אינך משלם). אם לא, אתה רשאי לדרוש השתתפות או לא לקבל שיחות עסקיות בטלפון הפרטי, ושהמעסיק ימצא דרך אחרת לספק לך עבודה. אגב, אתה עובד או נותן שירותים עצמאי??

      • אני שכיר והמעביד לא משתתף באחזקת קו הטלפון
        יעקוב | 30/04/2009 17:06

        אם אני לא אסכים לקבל דרך הטלפון הפרטי שלי עבודה, אז יהיה לו תרוץ למה לא אקבל סידור עבודה,גם ככה אין לו הרבה עבודה ,בקושי עובדים 4 ימים בשבוע,הוא ישמח לא לשבץ אותי בעבודה, מה אני יכול לעשות?

        • להיות צודק או להיות חכם.מה אתה בוחר?  לת
          עו"ד רענן קריב | 03/05/2009 11:56

        • להיות צודק או להיות חכם.מה אתה בוחר?  לת
          עו"ד רענן קריב | 03/05/2009 11:57

        • להיות צודק או להיות חכם.מה אתה בוחר?  לת
          עו"ד רענן קריב | 03/05/2009 11:58