שכר גלובלי- דיני עבדוה

  • שתי שאלות לגבי עובד בשכר גלובלי
    dudis007 | 12/03/2009 22:04

    אני מקבל שכר גלובלי ותשלום נוסף עבור שעות נוספות מעבר ל9 שעות היומיות. החודש הייתי ב4 ימי מחלה כאשר אחד מהם היה יום הבחירות שגם ככה זהו יום שבתון. בסוף החודש ראיתי שנכנס לי פחות כמה מאות שקלים במשכורת. האם ניתן להוריד לי מהשכר למרות שאני עובד על משכורת גלובלית? (הרי בכל מקרה אני אמור לקבל שכר בין אם עבדתי ובין אם לאו...)כמו כן שמתי לב שבגלל שחודש פברואר היה קצר והיו בו רק 19 יום ללא יום הבחירות אז הורידו לי 1000 שקלים מהשכר בסיס. האם זה חוקי לקצץ בשכר גלובלי בגלל שלא היו הרבה ימי עבודה באותו חודש (21-22 יום) כמקובל?

    • שכר גלובלי- דיני עבדוה
      עו"ד אקרמן לילך | 14/03/2009 18:42

      אם לא היית כמובן שניתן לקזז ימים אלו . באשר לשאלתך השנייה לא ניתן שכן שכר גלובאלי הוא קבוע לכל חודש אם לא נעשה שינוי שתלוי בך לא יכולים לפגוע בך.