הרעת תנאים- דיני עבודה

  • זכויות בהריון
    לילי | 12/03/2009 08:21

    אני בהריון בתחילת חודש רביעי, עובדת בחברה כבר מעל שנתיים וחצי. המעסיק שלי רצה שבוע שעבר לפטר אותי, אמרתי לו על ההריון (ולכן לא יכול) עדיין החליט שלא משנה תוכניות והכניס לי לצוות בחורה שכביכול היתה אמורה להחליף אותי וביקש שאבצע חפיפה. המצב מאוד לא נעים עבורי. אני מנהלת צוות של שתי בנות. הבחורה שהביא היא לא ניהולית כביכול מישהי שתחתיי. אני יוצאת ב- 15:00 מהעבודה (יש עוד ילד) וכשאני הולכת מנהלת ה-HR יושבת איתה, והכל מאחורי גבי במטרה לטעמי שתהיה מחוברת אליה ולא אלי. אני מרגישה שפגעו לי כאן בסמכותי כמנהלת הצוות ויש לי חצי שנה עד הלידה. האם זו הרעת תנאים? מה ניתן לעשות מבחינה חוקית ? מותר לציין שלעבוד ולחפוף מישהי שהיתה אמורה להיות במקומי זה לא נעים אשמח לקבל תשובה משפטית תודה

    • הרעת תנאים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 14/03/2009 18:28

      קשה מאוד לטעון שמדובר בהרעת תנאים משום שלא פגעו בתנאייך זכותו של המעסיק לדרוש תקופת חפיפה ארוכה, כל עוד לא מפטר אותך או פוגע בתנאייך אינני רואה כיצד מדובר בהרעה.