השאלה לא ברורה

  • קיצוץ מכספי הפיטורין
    דנה | 06/03/2009 09:31

    שלום! חודשיים אחרי חופשת הלידה שלי הגשתי למעסיקתי מכתב התפטרות . כעבור חודש כאשר רציתי לקבל את כספי הפיטורין הודיע לי מעסיקתי כי ברצונה לקזז מהסכום תאונת עבודה שבה נהגתי ועוד חוב ישן של בעלי שלקח את שירותה מספר חודשים . האם הדבר מותר על פי חוק

    • השאלה לא ברורה
      שיר ורד | 06/03/2009 12:38

      נא לפרט מה בדיוק הוא רוצה לקזז.

    • קיזוז- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 07/03/2009 23:08

      אסור למעסיק לקזז מבלי שיש אישור בכתב מהעובד או שהדבר מעוגן בחוזה. באשר לחוב של בעלך אם את אינך מוכנה כמובן שאסור לו לקזז באשר לתאונה ישנה כנ"ל- אלא אם יש משהו בחוזה שאומר אחרת.