בחירות- דיני עבודה

  • יום הבחירות
    ארפי מיטל | 05/03/2009 17:02

    הנני עובדת במשרה של 6 שעות יומיות ביום הבחירות ידוע לי שמי שלא עבד שכרו צריךלהיות מחושב כיום רגיל וי שעבד שכרו 200 אחוז ביום זה עבדתי כמעט שעתיים ושכרי היה 42 שקל וקבלתי על יום זה 70.56 שקל שזה בסדר אבל עובדת שלא עבדה קיבלה 126 שקל יותר ממני שעבדתי האם חישוב זה צודק או שאני צריכה לקבל השלמה של שאר השעות בשעור של 100 אחוז תודה רבה

    • בחירות- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 07/03/2009 23:04

      בעיקרון- את אכן צריכה לקבל השלמה באשר לשאר השעות, שאלי את המעסיק מה עומד מאחורי החישוב שעשה.