הכוונה ה"מכתב" בדרך ...

  • חודש התראה
    רן | 23/02/2009 16:27

    שלום רב לפני כחודשיים נאמר לי שהולכים לפצל את התפקיד שלי לאנשים שונים בארגון ואני יסיים את תפקידי . שבוע שעבר התקשר אלי המנהל שלי לפלפון אמר לי ש"המכתב" ויש לו עוד חודש לנסות למצוא לי משהו אחר בארגון . עד עכשיו לא קיבלתי את מכתב הפיטורין . האם החודש התראה הוא מיום קבלת המכתב ? או שהוא יכול לדרוש שזה מיום שיחת הפלאפון? תודה רבה רן

    • הכוונה ה"מכתב" בדרך ...
      רן | 23/02/2009 16:29

      הכוונה ה"מכתב" בדרך ...

    • מכתב פיטורים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 23/02/2009 16:46

      התחלת הפיטורים היא מיום קבלת המכתב ו/או מהיום בו אין מחלוקת כי בו התחילו הפיטורים. אם חשוב לך כי החודש יתחיל משיחת הטלפון אז תוציא להם מכתב ובו אתה מבקש כי יודיעו לך לאלתר ממתי יתחילו הפיטורים וממתי עד מתי תקופת ההודעה המוקדמת.

      • אבל ....
        רן | 23/02/2009 16:59

        תודה ! ובמידה ואני רוצה שזה יהיה כמה שיותר מאוחר אז אני יכול להגיד שהחודש מתחיל רק ממתן המכתב? תודה רן

    • תלוי
      עו"ד שי בן נתן | 23/02/2009 17:07

      השאלה אם אתה זכאי לחודש תלויה בותק שלך במקום העבודה. מכל מקום, הודעה מוקדמת צריכה להימסר בכתב ועל כן יש לספור את תקופת ההודעה מוקדמת רק מקבלת ההודעה בכתב.