עוד משהו חשוב

  • מעביד לא מתחשב
    שירן | 18/02/2009 11:29

    אני עובדת מ'ס שנים כנהגת הסעות, המעסיק שלי אדם קשה ולא מתחשב, הוא רוצה שנעבוד כמו רובוטים, הבסיס לשכר אחוזים מהכנסות האוטו בלבד בלי בסיס יום לא עובדים ויום מקבלים 600 שח ביום ,הדרישות של המעסיק ממש מרגיזות כמו לעבוד על האוטו במוסך יום שלם ולא לקבל שכר אפילו אוכל הוא לא מוכן לספק לנו שאנחנו עובדים מעל 8 שעות במוסך ,ולא מוכן לתת לנו רכב כדי לנסוע ולקנות אוכל על חשבונינו,כל מכה ברכב מתוקנת על חשבונינו, ואם משהו מתנגד אז הוא מעניש אותנו ,הוא מעמיד את האוטו במסך ולא מספק עבודה ,כמובן שאנחנן צריכים לחפש איך לחזור הביתה המוסך נימצא 10 קילומטר מהעיר ,פעם נענשתי חודש שלם הוא העמיד את האוטו שלי במוסך ולא הייתה לי משכורת באותו חודש בכלל ,הוא לא היה מוכן לפדות לי את ימי החופש שהצטברו ל45 יום או או לשלם לי את ההבראה שיהיה לי לפחות ממה לחיות , המעביד לא אנושי ומתנהג בצורה גרועה ,כל דבר אצלו בכעס צעקות ואיומים הוא הוריד לי סכום כסף מהמשכורת על נזק שעשיתי לאוטו כתבתי מיכתב בקשתי שיחזיר לי את הכסף אבל הוא קרע את המיכתב , שלכתי לו מיכתב מעורך דין , וגם לזה הוא לא התיחס, אני סובלת בעבודה ורע לי , איך אני יכולה לעזוב ולקבל את הפיצויים שלי, ולקבל את כל סכומי הכסף שהוא הוריד לי מהמשכורת על נזקים לאוטו במשך השנים לאחר כמה שנים עדיין אפשר לתבוע את השכומים שהורדו? וסליחה על המיכתב הארוך

    • עוד משהו חשוב
      ש | 18/02/2009 11:44

      בתקופה האחרונה אין בכלל עבודה יומיים או שלושה ימים בשבוע ,ביקשתי שיפטר אותי אם אין לו עבודה הוא אומר לי את יכולה לעזוב אני לא מפטר, הואדואג שחודש אקבל 4000 חודש 3000 וחודש 6000 אי אפשר לחיות ככה

      • דיני עבודה - הפרת זכויות
        עו"ד רענן קריב | 18/02/2009 12:41

        רצוי לשים סימני פיסוק... אם כל העובדים סובלים, רצי להתארגן בועד עובדים. אסור למעסיק לפטר מי שמתארגן. את מתארת הפרה נרחבת של זכויות רבות. הפורום אינו מקום להתייחס לכל השדברים. רצוי שאת לבד או קבוצת עובדים תפנו לייעוץ משפטי או להסתדרות ותציגו את דרישתכם בצורה מארגנת.